Over Pherenike

Een nieuw begin

Iedereen heeft elke dag de mogelijkheid om opnieuw te beginnen, om meer succes te ervaren in het leven, om meer liefde te ervaren of om meer vreugde te ervaren. Wij reiken slechts een route aan en zijn dankbaar dat we hier iets in kunnen betekenen. Dit doen we oprecht vanuit ons hart omdat we bijna allemaal ervaringsdeskundigen zijn en zinvol willen bijdragen.

Onze (oud) bewoners spiegelen ons hierbij. Zolang zij aan het einde van de rit blij zijn, van hun verslaving af zijn en een positief zelfbeeld hebben zijn we goed bezig. Hier doen we het tenslotte voor!

Pherenike staat vrij vertaald voor: het brengen van de overwinning.
Bij ons staat jouw succes daarom ook hoog in het vaandel!

We bieden je een veilige plek met persoonlijke begeleiding waar we je een unieke ervaring aanreiken om te werken aan blijvend herstel van verslaving. Onze toewijding en betrokkenheid wordt alom geprezen door (oud) bewoners. Weet je nog hoe het voelt om echt gehoord en gezien te worden? Dat voelt heel fijn!

Jouw herstel en toekomst staan bij ons centraal. Met jouw motivatie en inzet zorgen we samen voor persoonlijke groei en een succesvolle reis met een vrij en gelukkig leven als bestemming.

We zijn ervan overtuigd dat er meerdere wegen naar een gelukkig leven leiden. Iedereen heeft zijn of haar unieke route te bewandelen met een rugzak aan uitdagingen, behoeftes, emoties, triggers en we hebben daarbij allemaal een eigen kijk op de toekomst.

Gun jezelf een nieuwe start, je krijgt geen spijt!