Toekomst

Bepaal zelf het uitzicht

Voor jou is er ook een mooi en gelukkig leven weggelegd. Het leven kan zoveel mooier zijn zonder alcohol en/of drugs. Wij helpen je dit leven op te bouwen, een leven waarin jij op je best bent. Jouw succes en toekomst staan daarbij centraal. Samen zorgen we ervoor dat je vanuit een positief zelfbeeld de controle terugkrijgt over je leven en je weer vreugde en geluk ervaart zonder afhankelijkheid. Zie het als een persoonlijke reis naar een nieuw begin waar je nuchter en zelfstandig kunt meedraaien in de maatschappij.

Het idee van een nuchter leven kan je vooraf angst inboezemen. Het is vaak moeilijk om je een leven zonder drugs en alcohol voor te stellen, wanneer deze diep geworteld zijn in jouw levensstijl. Echter, een nuchter leven levert je zoveel meer op dan je kwijtraakt. Onder de streep is deze reis dan ook meer dan de moeite waard en kun je je vasthouden aan een mooi (voor)uitzicht. Je kunt de beste zoon, vriend, ouder, echtgenoot of collega worden waarbij eerlijkheid en vertrouwen de boventoon voeren. Word ook de beste versie van jezelf.

Je hoeft dit avontuur niet alleen aan te gaan. Pherenike biedt je mentorschap en hulp bij het opnieuw opstarten van je leven. Zo helpen we je bij het opnieuw inschrijven op school, het vaststellen van loopbaanbelangen of het vinden van werkvooruitzichten. Alles om jou een goed toekomstperspectief te geven met gezondheid en geluk.