Aanmelden

Hoe het werkt

Na je detox kom je bij ons in aanmerking om je herstelperiode te verlengen. Tijdens je intakeprocedure wordt algemene informatie verzameld over o.a. je gezondheid, je verslavingsgeschiedenis en je mentale gesteldheid. Veel vragen gaan over de laatste keer dat je drugs en/of alcohol hebt gebruikt, bestaande medische aandoeningen en of je onder toezicht staat van een arts of een centrum. School-, baan- en criminele achtergrondvragen zijn ook standaard. Dit gebeurt geheel in vertrouwen en zonder oordeel.

Ons team bestaat uit professionals met veel ervaring in de verslavingszorg. Aangezien bijna al onze medewerkers zelf door herstel zijn gegaan of honderden mensen hebben behandeld die hetzelfde hebben meegemaakt, kun je er zeker van zijn dat ze alles al eens eerder hebben gehoord en nergens van opkijken. Onze intake-specialisten helpen je vervolgens om het juiste behandelprogramma te bepalen.

Uiteraard gaan we discreet met alle informatie om, we zullen niets delen met derden zonder expliciete toestemming.

Aanmelden

Gun jezelf de tijd en ruimte voor blijvend herstel van je verslaving. Ook voor jou is er een mooi en gelukkig leven weggelegd. Kom tijdelijk bij ons wonen en ervaar opnieuw je innerlijke kracht en het gevoel ergens bij te horen. Je zult groeien en steeds meer zonlicht zien, echt. We helpen je graag op het juiste pad met als bestemming toekomstperspectief, gezondheid en geluk.

Hopelijk tot snel!

Meld je aan

Plan zelf een belafspraak

Deel je vragen en zorgen met onze persoonlijke begeleiders Jeroen, Dirk, Paul of George. Op vaste momenten in de week helpen zij je graag verder met antwoorden en informatie. Samen kijken we naar mogelijkheden, je staat er niet alleen voor.

Kies een moment uit dat jou het beste uitkomt en wij proberen je rond dat tijdstip op te bellen.

 

Uiteraard gaan we discreet met alle informatie om, we zullen niets delen met derden zonder expliciete toestemming.

mei 2024
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Op de kaart

Onze woningen in Benoordenhout hebben een centrale ligging in hartje Den Haag. De binnenstad, winkels, het Haagse Bos en Den Haag Centraal zijn allemaal op loopafstand te vinden. Liever uitwaaien op het strand? Je fietst in 10 minuten naar Scheveningen.

 

Alle woningen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Stuur ons een bericht

Ben je geen prater? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. We zijn benieuwd naar je verhaal en vragen.