Team

Ons team

Onze medewerkers zijn zowel professionals als ervaringsdeskundigen en reisbegeleiders. Iedereen richt zich met veel betrokkenheid en toewijding op één doel: jouw persoonlijke reis naar blijvend herstel te laten slagen.

Vanaf het moment dat je via onze deuren binnenstapt staan we klaar om je te steunen en begeleiden. Ook tijdens de moeilijkste uren zijn we er voor je, als alles even te zwaar voelt en je het liefst zou toegeven aan je verslaving. Niet onbelangrijk, we begrijpen jouw herstelperiode heel goed. Velen van ons hebben dit pad namelijk ook moeten bewandelen en hebben nu bewust voor dit werk gekozen om de eigen ervaringen met jou te kunnen delen. Het hebben van een gelijkgestemde die letterlijk weet waar je het over hebt en die zich vanuit een vergelijkbaar diep dal omhoog heeft moeten werken, is ontzettend belangrijk voor een essentiële verbinding met de buitenwereld. Vanuit deze gelijkwaardige en diepe verbinding staat ons team op alle niveaus voor jou klaar.

Wanneer we eerlijk naar onszelf en onze omgeving durven te kijken, is het gemakkelijker om jezelf intrinsiek te motiveren en authentiek te zijn.

Meer

Psycholoog & trainer

Woef!

Meer

Gezelschapsdier

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om met jezelf aan de slag te gaan en echt onvoorwaardelijk eerlijk naar jezelf te durven kijken. Maar dit brengt zoveel moois!

Meer

Zorgcoördinator

Ik heb enorm respect voor mensen die de kracht en motivatie kunnen opbrengen om van ver terug te komen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren dan is mijn werkdag geslaagd!

Meer

Persoonlijk begeleider

Werkgeluk zit voor mij in kleine dingen: complimenten, vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en waardering voor wat je doet.

Meer

Chief Happiness Officer

Pherenike biedt mij een goede leerschool in mijn ontwikkeling als trainer/coach. De werksfeer in het team vind ik enorm prettig, dit stimuleert mij om elke dag 100% inzet te tonen!

Meer

Sport & voeding

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en door te zien hoe anderen worstelen met verslaving wilde ik een omgeving en programma ontwikkelen dat een antwoord biedt op deze ziekte.

Meer

Uit ervaring gun ik niemand de hel van een rock bottom, maar iedereen de weg omhoog. Als persoonlijk begeleider help ik mensen de regie te herpakken in hun leven.

Meer

Persoonlijk begeleider

Pherenike betekent voor mij groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Het mogen bijdragen aan de groei van ieder individu is een ongekend gevoel....dat is waar we het voor doen.

Meer