Claudia Jansen

Claudia Jansen

Oprichter

Pherenike betekent voor mij groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Het mogen bijdragen aan de groei van ieder individu is een ongekend gevoel....dat is waar we het voor doen.

“Je hoeft niet gelijk de hele weg te zien om de eerste stap te zetten.”

Ik ben een van de twee directeur/eigenaren van Pherenike. In de dagelijkse praktijk ligt mijn focus vooral op het gebied van HR, financiƫn en marketing/communicatie. Daarnaast zijn we natuurlijk continue bezig met beleid en strategie. Inspelen op veranderingen, verder groeien en professionaliseren. Werken in de verslavingszorg is dynamisch, geen dag is hetzelfde.

Na jarenlang werken in commerciƫle omgevingen en een burn-out was het voor mij duidelijk. Ik wilde persoonlijke groei en werken met een maatschappelijk doel. De mogelijkheid om samen met Henriette Pherenike op te zetten kwam precies op het juiste moment.

Pherenike betekent voor mij groei op alle vlakken. Zowel persoonlijk als zakelijk leer ik elke dag. Maar bovenal betekent Pherenike voor mij de groei van onze bewoners. Zij verlaten Pherenike na een reis van persoonlijke ontdekking en ontwikkeling en staan weer met beide benen in de maatschappij. Het mogen bijdragen aan deze groei van ieder individu is een ongekend gevoel….dat is waar we het voor doen.

Rol binnen Pherenike

Oprichter

Achtergrond
Specialiteit