Henriëtte Koning

Henriëtte Koning

Oprichter

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en door te zien hoe anderen worstelen met verslaving wilde ik een omgeving en programma ontwikkelen dat een antwoord biedt op deze ziekte.

“You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.”

Ik ben een van de twee directeur/eigenaren van Pherenike. In de dagelijkse praktijk ben ik verantwoordelijk voor de zorg binnen de organisatie. Ik richt mij dus vooral op de behandelinhoudelijke- en bedrijfsmatige doelstellingen. Met onze zorgvisie proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van onze bewoners en zijn we continue bezig om de kwaliteit te optimaliseren.

Werken met verslaafden en alcoholisten is een passie van mij. Omdat ik zelf in herstel ben en uit een familie van verslaafden kom, begrijp ik als geen ander hoe verwoestend deze ziekte kan zijn. Ik heb succes gezien en ik heb mislukking gekend. Tijdens mijn loopbaan heb ik kennis en ervaring opgedaan in diverse functies binnen de verslavingszorg. Mijn toewijding in het werken met verslaafden, gecombineerd met mijn levenservaring en opleidingen, inspireert me om het geweldige werk te omarmen dat we bij Pherenike aanbieden aan de mensen die willen afrekenen met hun verslaving.

Ons team is deskundig en meelevend. Ik heb er vertrouwen in dat we onze missie kunnen voltooien; het aanbieden van zorg op maat die duurzaam herstel bevordert!

Rol binnen Pherenike

Oprichter

Achtergrond
Specialiteit