Jozef Duyvesteijn

Jozef Duyvesteijn

Psycholoog & trainer

Wanneer we eerlijk naar onszelf en onze omgeving durven te kijken, is het gemakkelijker om jezelf intrinsiek te motiveren en authentiek te zijn.

“De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken naar nieuwe landschappen, maar uit het hebben van nieuwe ogen.” (M. Proust)

Ik ben de Kwaliteitsmanager Zorg en ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van onze training ‘Effectief Leiderschap’. Daarnaast voer ik waar nodig verdiepende gesprekken met een therapeutisch en coachend karakter en optimaliseer ik  samen met Danielle (Office Manager) onze digitale systemen.

Eigenaarschap, authenticiteit, bewustwording en bewust andere keuzes maken zijn voor mij belangrijke professionele én persoonlijke onderwerpen. Ik kan moeiteloos met deze onderwerpen aan de slag en dat maakt elke dag bij Pherenike weer een bijzondere ervaring.

Open, eerlijke en directe communicatie heeft mijn voorkeur. Ik geloof dat wanneer we eerlijk naar onszelf en onze omgeving durven te kijken, het gemakkelijker is om jezelf intrinsiek te motiveren en dat je authentiek wordt. Zo streef je uiteindelijk naar een zo hoog mogelijke werk- & levenskwaliteit.

Rol binnen Pherenike

Psycholoog & trainer

Achtergrond
Specialiteit